Varma hästmular och snöklädda granar

Hejsan får jag ju nästan säga för nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen – det är väl egentligen inte riktigt min grej samtidigt som jag ändå vill dela med mig av så mycket – min vardag ihop med hästarna, mina fotograferingar & allt där i mellan. Men sen är jag inte lika bra på att uttrycka mig i text som jag är på att knåpa ihop en bild men vi testar en vända så får vi se hur det går!

Nova fick ju en liten fölis här i våras, Quite Boss N men som går mer under namnet Lilleman. Han är nu 9 månader och för några veckor sedan var det dags för honom att åka på ”kollo”. Så hans tillfälliga adress är Stall Gräshagen i Lindome. Hans tre sambos är sizen större och testar honom lite mellan varven han mår som en prins – vem hade inte gjort det i den här miljön! I dag var det dags att hälsa på honom, vilket vi gör några gånger i veckan och det var bara magiskt! Solen sken och snön låg som ett täcke.

Meet Bruno!

Fotografen i mig jublade idag. Ljuset var mjukt, snöflingor i luften och så snön som reflekterar så fint – inga jobbiga skuggor! Perfekt för en fotografering! När jag inte jobbar så är det min lilla Sony a6000 som får följa med mig och alla bilderna i det här inlägget är tagna med den. Det är en supertrevlig liten kamera!

Han är inte så liten längre Lilleman. I dag testade vi att ta med honom på en promenad (första gången utan mamma eller sällskap) och det tog han med en klackspark – bokstavligt talat! Han älskade det! Vi busade i snön, chillade & mös i solen.

Helt klart en toppen dag!