Kanelbullens dag

Tanken bakom kanelbullens dag är att det ska vara en omtankens dag – så himla härligt! En dag fylld med kanelbullar och kärlek!

 

Idag har det regnat och stormat de lux här i Varberg så jag har spenderat förmiddagen inomhus med tända ljus, lite härlig country musik och självklart lite bullbak. I brist på kavel fick jag ta till det jag hade hemma – stort tack Andrea för vinflaskan, den kom till nytta och den är säkerligen go oxå!

 

Recept på världens goaste kardemummabullar hittade jag här hos Jennie & Stina.

 

En kär vän till mig ska ”koka” ihop världens smartaste kokbok och hon letar som bäst efter rekvisita till den. Jag kunde därför inte låta bli att köpa den här coola tallriken som jag hittade på loppis. Passade på att låna den till min ”bulle” innan den flyttar till Skåne.

 

Vi har en lång höst och vinter framför oss och jag älskar det – många av mina posters fångas under den här tiden! Dessutom är jag en riktig ”mysis” och skulle utan tvekan kunna bosätta mig framför den öppna spisen med stor kopp te och en stickning och glömma bort världen utanför. Jag älskar julen och längtar lite extra till december efter att goaste Malou kom förbi med hemma odlade valnötter – hur coolt är inte det?! Tack!

Ha en fin vecka!