Kaffelycka & sömniga båthus

I helgen hälsade jag på Anneli ute på Hisingen och vi gjorde inget annat än att unna oss. Jag fick äntligen hänga på Alkemisten (har bara följt dem på instagram i typ 3 år!) och kaffet var magiskt. Miljön var ju bara supermysig. Ett måste att besöka!

Sedan promenerade vi till Saluhallen där jag fick testa Ceviche de Mango för första gången, lite halv läskigt men gott. Har precis lärt mig att äta sushi och det här kändes definitivt som ännu ett vuxenpoäng. Men vilken miljö, kameran gick varm. Dofter av mat, livemusik och grönska och den största kristallkrona jag någonsin sett.

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi i bilen medan Anneli guidade runt oss på Hisingen. Björlanda var utan tvekan ett av favoritställena. Vi hann dessutom fånga de sista solstrålarna nere vid ett stormigt hav, ett perfekt avslut. De sömniga båthusen och sommarstugorna påminde oss om att sommaren inte är långt borta nu. Underbart. Sedan bar det av hemåt där vi unnade oss ännu mer, vin och tapas i oändlighet.

Tack för en underbar helg kära vän, den var ljuvlig och jag längtar så till nästa gång vi ses! Då ska vi sitta utanför Alkemisten, i den varma vårsolen med varsin kaffe.

Just det, i lördags fick jag äntligen köpt en ny liten lins till min Sony a6000. Efter mycket nörderi och funderande så landade det till slut i att jag köpte en Sony 35 mm F 1.8. Självklart åkte den på med en gång och majoriteten av bilderna i det här inlägget är tagna med just den linsen, i kombo med min tidigare kit-lins 18-55 mm. I hope you like it! 🙂